LazuritCraft Általános Szerver és Tagság Szabályzat


 

1. szabály: A szabályok nem ismerése nem mentesít azok betartása, ill. felelősségre vonása alól!


2. szabály: A Szerver nem megengedett formában való említése a megfelelő következményeket vonja maga után.


3. szabály: A Szerver Vezetőség, rangtól független bírálása, vagy nem megengedett formában való említése a megfelelő következményeket vonja maga után.


4. szabály: A játékosok károsítása, rágalmazása nem megengedett. Erre a Vezetőség csak akkor köteles nagymértékben kitérni, ha a károsított illető valódi bizonyítékkal rendelkezik.


5. szabály: A Vezetőség engedélye nélküli hirdetés, reklámozás, IP hirdetés az esetek 99%-ban végleges kitiltást von maga után.


6. szabály: Az úgynevezett "Flood", ami nem meghatározott, mértékeit a Vezetőség tagjai személyenként dönthetik el, természetesen ennek ésszerű határai vannak.


7. szabály: Add meg minden játékostársadnak azt a tiszteletet, hogy ne használj Caps Lock-ot, ne írj ki mindent kétszer, ha ezeket nem tartod be, a Vezetőség ezt úgy értelmezi, hogy üvöltesz, és természetesen ennek is meg vannak a következményei.


8. szabály: Aki olyan ranggal rendelkezik, mely tartalmaz: god, fly ill. kreatív módot, és ezeket pvp közben érvényesíti, ennek következményeképp hosszú börtönbüntetést von maga után.


9. szabály: Ha valamely Master, ill. King rangú személy másnak addol, a Vezetőség rangtól független felelősségre vonhatja az illetőt és ez az esetek 80%-ban a rang megvonásáig is fajulhat.


10. szabály: Ha van olyan képességed, mivel kül. mobokká tudsz átváltozni, ennek használata pvp közben tilos!


11. szabály: Ha olyan rangod van, mellyel tudsz mobokat spawnolni, és ezt irreális módon teszed, akkor bármelyik vezetőségi tag felelősségre vonhat téged.


12. szabály: Ha a környezetet rongáló, csúfító dolgokat építesz, egy vezetőségi tag akár le is bonthatja az adott emelvényt.


13. szabály: Bármilyen mást sértő, rasszista, vagy az emberi kultúráltságnak nem megfelelő skin (kinézet) tilos!


14. szabály: Segédprogram, modolt kliens használata tilos!


15. szabály: Mindennemű szabálysértés bűntetést von maga után, tehát ne sértsd meg a szabályokat!


16. szabály: A Szabályzat minden tagra vonatkozik (rangtól független)!