LazuritCraft Általános Szerver és Tagság Szabályzat


 

1.Szabály: A szabályok nem ismerése nem mentesít azok betartása, ill. felelősségre vonása alól.


2.Szabály: A Szerver bármiféle szidása, rágalmazása a megfelelő következményeket vonja maga után.


3.Szabály: A Szerver Vezetőség, rangtól független bármiféle szidása, bírálása, vagy nem megengedett formában való említése a megfelelő következményeket vonja maga után!


4.Szabály: A többi játékost a szabályok által leírtak szerinti károsítása, rágalmazása és bárminemű harchelyzet felállítása nem megengedett. Erre a Vezetőség csak akkor köteles nagymértékben kitérni, ha a károsított illető valódi bizonyítékkal rendelkezik.


5.Szabály: A Vezetőség engedélye nélküli bármilyen hirdetés, reklámozás, IP hirdetés az esetek 99%-ban végzetes kitiltást von maga után.


6.Szabály: Az úgynevezett "Flood", ami nem meghatározott, mértékeit a Vezetőség tagjai személyenként dönthetik el, természetesen ennek ésszerű határai vannak.


7.Szabály: Add meg minden játékostársadnak azt a tiszteletet, hogy ne használj Caps Lock-ot, ne írj ki mindent kétszer, ha ezeket nem tartod be a Vezetőség ezt úgy értelmezi, hogy üvöltesz, és természetesen ennek is meg vannak a következményei!


8.Szabály: Aki olyan ranggal rendelkezik, mely tartalmaz: god, fly ill. kreatív módot, és ezeket pvp közben érvényesíti, ennek következményeképp hosszú börtönbüntetést von maga után.


9.Szabály: Ha valamely Master, ill. King rangú személy másnak addol, a Vezetőség rangtól független felelősségre vonhatja az illetőt és ez az esetek 80%-ban a rang megvonásáig is fajulhat.


10.Szabály: Ha van olyan képességed, mivel kül. mobokká tudsz átváltozni, ennek használata pvp közben tiltott!


11.Szabály: Ha olyan rangod van, mellyel tudsz mobokat spawnolni, és ezt irreális módon teszed akkor bármelyik vezetőségi tag felelősségre vonhat téged.


12.Szabály: Ha a környezetet rongáló, csúfító dolgokat építesz, egy vezetőségi tag akár le is bonthatja az adott emelvényt.

 

13.Szabály: Bármilyen mást sértő, ill. rasszista, vagy az emberi kultúráltságnak nem megfelelő skin (kinézet) tilos!

 

14.Szabály: Mindennemű szabálysértés bűntetést von maga után, tehát ne sértsd meg a szabályokat!

 

15.Szabály: A Szabályzat minden tagra vonatkozik (rangtól független)!